Nyers vagy retus képek

2023.07.25

Mint fotós, hatalmas szenvedélyem és elköteleződésem az, hogy elkészítsem a legjobb képeket számotokra. Sokan közületek talán csodálkoztok, miért nem adom át a nyers képeket, hanem kizárólag a retusált változatokat. Egy kis betekintést szeretnék adni ennek az eljárásnak az okairól.

  1. Minőség és szakmai igény: Ahhoz, hogy képeim a legjobb minőségűek legyenek, számos művészi és technikai döntést hozok a fotózáskor. Az alapvető expozíciós beállítások, fényviszonyok és kompozíciók mellett a képek nyers formátumban még nem tükrözik a teljes potenciáljukat. A retusálás során finomítok és javítok minden részleten, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen.

  2. Művészi folyamat: A retusálás a munkám elengedhetetlen része, amelyben a saját művészi stílusom és látásmódom jelenik meg. Ez lehetővé teszi számomra, hogy a képeken az érzelmek és az atmoszféra kifejeződjön, és olyan művekké váljanak, amelyeket büszkén tudhatunk magunkénak.

  3. Professzionális hozzáállás: Az átadott képek az én nevemet és munkámat képviselik. Ahhoz, hogy biztos lehessek a végső minőségben és megjelenítésben, fontos, hogy minden képet gondosan válogassak és retusáljak. Ez megköveteli az időt és az odafigyelést, amit a munkám iránti elhivatottságom miatt szívesen vállalok.

  4. Kizárólagos élmény: A nyers képek nem tükrözik a végleges munkámat. Az általam retusált fotók egy olyan egyedi élményt nyújtanak, amely csak a tiétek lesz. Az ilyen képek egyediek és megkülönböztetik az eseményeteket másokétól.

Remélem, megértitek választásom indokait. Amikor rám bízzátok a fotózást és a retusálást, garantálom, hogy egyedülálló és emlékezetes képeket kapjatok, amelyek örökre megőrzik a pillanatot és az érzelmeket.